Stöd svenskprepper.se


Läsvärda bloggar

Podcasts

Myndighetsinformation

Preppsnack på Homies Podcast

Förra veckan spenderade jag en bra stund med Peter och Teo på Homies Podcast, där vi snackade prepping och lite allt möjligt. Det här var två rejält trevliga gubbar, och jag tänker allt följa upp den här inspelningen med att åka och hälsa på dem neråt landet framöver. Kanske blir detta podcasten som tillsammans med Podd72:s uppmjukning äntligen får min generella avsky att vända, och krossar mina fördomar om podcastar med okunniga mediamän från Stockholm? :) Vi snackade om varför jag började preppa, varför man bör ha en krisberedskap och myten om att ensam är stark.

En gång i tiden på det glada 90-talet spenderade jag många timmar i en närradiostudio, där jag och ett par vänner sände rätt så ocensurerat snack med mycket musik mellan varven. Det här fick mig onekligen att tänka tillbaka på den tiden, och det fick mig sugen på att skaffa en bättre mikrofon än det bluetooth-headset jag använde mig av här, som fick mig att låta som om jag satt i en låda med en Televerket-telefon med snurrskiva. Genast började dessutom idéer om ämnen för podcasts att dyka upp. Så man vet inte, kanske blir det något i framtiden. Att ha en pratstund med grabbarna på Homies var hursomhelst väldigt trevligt. Vik nu 80 minuter för att lyssna på vårat svammel, och tycker du om det du hör lyssnar du på mer av deras grejer.

2 kommentarer tillPreppsnack på Homies Podcast

Lämna ett svar

  

  

  

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud