Stöd svenskprepper.se


Läsvärda bloggar

Podcasts

Myndighetsinformation

KIT.se skriver om prepping

Den relativt nya nättidningen (heter det nättidning nu för tiden?) KIT publicerar väldigt intressanta artiklar, det är sällan något numer känns så bra, otvunget och ofärgat som deras grejer. Antagligen är hemligheten bakom att de skriver om vitt skilda saker och har en mycket bra politik- och åsiktsbredd hos sina journalister. Jag rekommenderar absolut att ni läser deras grejer på en daglig basis. I artikeln om preppers som postades idag intervjuas Urvaken och jag bland annat om vår syn på prepping och omvärlden.

En ny folkrörelse förbereder sig på nästa stora katastrof. Borde vi lyssna på dem?

Jag tycker det är jättekul att fler och fler får upp ögonen för prepping, och att seriösa publikationer skriver om det på ett seriöst sätt. Varje människa som börjar preppa, om än på än så liten basis med det allra nödvändigaste, så är det en mun mindre att mätta vid en SHTF-situation, och en person mindre att oroa sig för. Prepping är inte en materialsport, men ett mindset. Glöm aldrig det!

Hur förberedd är du för dig och din familj, dina närmaste? Var ska du börja? Här nedan får du lite förslag på länkar du kan läsa mer på:

Urvaken: Preppning – en sund nybörjarguide
Swedish Prepper
: Krislåda för under 500kr
Swedish Prepper: Checklistor
En Svensk Prepper: Minsta möjliga förberedd
En Svensk Prepper: Biltema – En guldgruva för preppers

Hur lite du än preppar, så är det mer än inget alls.

 

Lämna ett svar

  

  

  

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud