Stöd svenskprepper.se


Läsvärda bloggar

Podcasts

Myndighetsinformation

Uppdatering tappade alla inställningar

Noterar att alla inställningar för widgets, design på headern etc är tappade sen jag tidigare idag uppdaterade mitt WordPress-tema. Ska återställa detta snart, läs några poster så länge vettja! Jag har nu återställt det mesta, och sett till att inte vara en så tuff kille, och faktiskt tagit backup på inställningarna. Några små ändringar på utseendet här blev av bara farten, och jag kommer labba runt lite de närmaste dagarna med lite innehåll och utseende främst på header och sidowidgets.

Lämna ett svar

  

  

  

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud