Stöd svenskprepper.se


Läsvärda bloggar

Podcasts

Myndighetsinformation

Svenska prepperhashtaggar på Twitter

För dig som hänger på Twitter kan det vara bra att känna till de två numera officiella svenska prepperhashtaggarna – det är officiella för att vi har har bestämt att det ska vara så. Vilka vi är? Ett gäng aktiva svenska preppers, som samlas kring vår favorithobby.

De två hashtaggarna du ska komma ihåg är #prepperSE som är för precis allt som har med prepping i Sverige att göra, och #prepperfredag som vi använder varje fredag, ofta för att summera veckan som gått eller för att diskutera tankar och frågor. Vi uppmanar just dig att använda dem, så vi lättare kan hitta varandra, diskutera och stöta och blöta mer, och lära känna fler. Vill du ta en titt in den internationella (ofta amerikanska) floran kan du t.ex. titta på #preppertalk som är välanvänd.

Imorgon är det fredag, då hoppas jag få se lite tankar från just dig på #prepperfredag.

Lämna ett svar

  

  

  

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud