Stöd svenskprepper.se


Läsvärda bloggar

Podcasts

Myndighetsinformation

En trevande start på svenska

Då jag i många år har bloggat och twittrat på engelska om just prepping, så valde jag att när jag flyttade tillbaka till Sverige att börja twittra på svenska om ämnet. Ungefär samtidigt slutade jag blogga på engelska, och den bloggen har sen dess stått ouppdaterad efter många år av idogt skrivande, och det är ju faktiskt väldigt synd. Världen har blivit mer och mer orolig, och vi har fått mer och mer effekter av en uppretad miljö med stormar och den sårbarhet som samhället utsätter sig för med nedläggning av försvar och beredskap. Med det i åtanke tycker jag det är viktigt att finnas här, för mig själv och för dig.

Idag såg jag att en av mina nyvunna svenska preppervänner Skånsk Survivalist har börjat blogga, och det tillsammans med att jag har ett behov av att få ut mina tankar på mer än 140 tecken gjorde att jag bestämde mig för att dra igång på modersmålet. Då jag fortfarande har på tok för mycket icke-svenska i huvudet så kan det ibland hända att mina formuleringar ter sig lite lustiga, jag ber om ursäkt i förväg för detta.

Jag skriver faktiskt inte så mycket för eventuella läsares skull eller gammal hederlig attention whoring, utan faktiskt mer för att få ner tankar i pränt. Det har alltid fungerat för mig som ett mycket bra sätt att ordna och utvidga tankar och idéer. Att man sen får läsare som förhoppningsvis gillar ens tankar och kommer med vidareutvecklingar och kritik är bara en extra bonus, och gör att det blir snäppet bättre.

Mitt största problem med bloggen är nog vilken design jag ska ha, så det kommer nog ändras litegrann fram och tillbaka det närmaste. Förhoppningsvis kommer du som läsare trivas, och jag ser fram emot många meningsfulla utbyten här och på Twitter.

Lämna ett svar

  

  

  

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud