Stöd svenskprepper.se


Läsvärda bloggar

Podcasts

Myndighetsinformation

Det var en poddig höst

För ett par månader sen var jag på besök i Stockholm och passade på att träffa många vänner, stå med dieselpickupen på tomgång på Södermalm alldeles för länge, och annat käckt man kan hitta på i storstaden. Förutom att spela in tionde och elfte avsnittet av Prepperpodden så var jag även och besökte Lars Anders och BlancheSmedjanpodden och blev intervjuad av dem. Då jag blivit intervjuad av Lars Anders tidigare för artikelvarianten av Smedjan, och läst mycket av vad båda han och Blanche skrivit, så skulle jag aldrig tveka på att ställa upp att snacka med dem – inte ens nu när min opsäk ryker åt helvete. Ta gärna och lyssna på intervjun, som Par i Prepp benämnde som ”en ångvältspresentation av prepping som företeelse”. Jag tror inte någon nånsin kan anklaga mig för att inte vara direkt och rak.

Ni som känner mig vet att mycket jag gör, tänker och säger har med politik att göra, och framförallt individens rätt till och längtan efter frihet. I en relativt politisk podcast som Smedjanpodden går det utmärkt att få lite utlopp för de tankarna, och prepping som ämne i sig är ju väldigt frihetligt, anti-statligt etc – men varför inte få utlopp för det i en mer renodlad kanal? Sagt och gjort så skördades det frö som såddes i en mysigt inredd lada söder om Göteborg i somras, med gott om kött i magarna. Jag och Peter från Homies Podcast bestämde oss för att starta podcasten Snack om frihet. Det var ju trots allt intervjun jag gjorde i Homies som introducerade mig till en podcastvärld där inte alla poddar bestod av två gapiga mediamän från Stockholm som självsäkert tyckte massa saker de inte hade någon koll på. Snack om frihet kommer behandla olika frihetsrelaterade och kanske lite obekväma ämnen ur en relativt libertariansk och frihetlig synvinkel. I dagarna släpps det andra avsnittet.

I övrigt har den senaste tiden, och särskilt oktober-december varit enormt fulla av aktiviteter för mig, jag har flängt mellan hemmet, Göteborg och Stockholm, och knappt fått tid att landa. Tyvärr har det blivit en del stresspåslag med, och det och den ickeexisterande fritiden har gjort att utgivandet av Prepperpodden såväl som blogginlägg här har fått stryka på foten. Men nu är det lugnt och skönt igen, så nu ska allting hinnas ikapp med. Min vän Bohuspreppern påminde mig med att jag minsann sen väldigt länge har en färdig text att göra ebok av med. Den jäveln.

Vill du intervjua en prepper i din podcast, tidning eller annan publikation? Hör av dig till mig så styr vi upp något, med mig eller någon annan minst lika bra och tokig prepper som finns i din närhet.

Lämna ett svar

  

  

  

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud