Stöd svenskprepper.se
RSS-flöden

Säker eller strandsatt?

I våras visade sig terrorismens fula tryne återigen i Stockholm, den här gången mycket kraftfullare än sist. Det blev en hemsk dag för några få människor och deras anhöriga, som föll offer för det blinda och urskillningslösa hatet. Mina tankar är med er. Det här är dock med största sannolikhet inte den sista gången något sånt här händer i någon av våra storstäder, och långt ifrån det värsta.

Du som bara indirekt blev drabbad av effekterna av terrordådet, utan möjlighet att komma iväg från jobbet, avstängd buss-, tunnelbane- och tågtrafik till och från centrala Stockholm, avstängda gator och inledningsvis en väldigt stor potentiell fara för ditt liv om du rörde dig i närheten av dådet. Den här posten är till dig.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud